FFT – Future Fiber Technologies

Veliki domet – do 80km dužine optičke putanje, za neke sisteme
Zonski sistemi koji dostavljaju visoke performanse malom tržištu perimetrije
Sistemi bez struje ili elektronike na terenu
Suštinski bezbedan, imun na EMI, RFI i munje

Kategorija:

Opis

Future Fibre Technologies - FFT - pruža kompletan asortiman sistema detekcije za perimetrijsku zaštitu i bezbednost cevovoda, zasnovanim na optičkim vlaknima, koji nude:
  • Veliki domet – do 80km dužine optičke putanje, za neke sisteme
  • Zonski sistemi koji dostavljaju visoke performanse malom tržištu perimetrije
  • Sistemi bez struje ili elektronike na terenu
  • Suštinski bezbedan, imun na EMI, RFI i munje
  • Sistemi koji precizno određuju tačnu lokaciju provale
  • Obimna dvogodišnja garancija od FFT-a

Stabilnost

Future Fibre Technologies (FFT) je globalni vođa optičkih sistema detekcije provala, sa rekordnim učinkom dostavljanja visoko-inteligentnih, pouzdanih i nagrađivanih rešenja detekcije provala za zaštitu kritičnih lokacija i infrastruktura. Od svog osnivanja 1994. godine, FFT je zahvaljujući svom razvoju postala vodeća tehnologija za primene perimetarske zaštite, nadgledanje cevovoda i bezbednost komunikacionih mreža i mreža podataka. Sa stotinama instalacija u najsurovijim lokacijama na planeti, FFT se dokazao kao iskusan u svetu da dostavi visoko pouzdana, napredna, ali isplativa rešenja detekcije provale za aerodrome, vlade, vojsku, odbranu, industrije gasa i nafte, kao i za širok asortiman komercijalnih organizacija. Bilo da je potrebno da zaštitite perimetar dužine 200m ili 200km, vojni ili komercijalni, FFT poseduje sistem koji će rešiti Vaše specifične bezbednosne probleme.

Iskustvo

Sa stotinama instaliranih sistema detekcije provala, FFT ima iskustvo da dostavi visoko pouzdana i isplativa rešenja za bilo koje potrebe zaštite. FFT pruža tehničku podršku i prodaju u kancelarijama širom sveta, lociranim u preko 55 zemalja. U FFT-ove mušterije spadaju: Granična patrola SAD-a, Vojska SAD, BP (Britanska nafta), Gulf Petroleum (Zalivska nafta), Odeljenje za unutrašnju bezbednost SAD, Tesoro nafta, Tokio Gas, NTT Japan, Ministarstvo odbrane Singapura, ExxonMobil, Prva banka Bostona Credit Suisse, Chubb Security, Shell i mnoge druge industrijske, vojne i vladine organizacije.

Kvalitet

FFT nosi pun ISO 9001:2008 sertifikat - vaša garancija o doslednom kvalitetu proizvoda. FFT sistemi su originalno razvijeni za vojnu primenu, a sada su ti isti proizvodi, sa istim vojnim kvalitetom, dostupni za komercijalne i industrijske aplikacije.

Vodeća garancija

Svi FFT sistemi dolaze sa obimnim dvogodišnjim garancijama za hardver i za softver, i sa programom produženja garancije koji je dostupan posle prve dve godine života proizvoda.

Podrška

FFT ima tehničku podršku i prodaju u kancelarijama širom sveta koji stoje na usluzi njihovoj rastućoj bazi korisnika. FFT-ova mreža visoko kvalifikovanog i fabrički obučenog tehničkog osoblja i partnera lociranih širom sveta, pružaju besprekornu podršku u više od 55 zemalja.

Vrednost

Bez potrebe za napajanjem ili elektronikom, ili kontrolnim kutijama na terenu, možete odmah ceniti uštedu na infrastrukturi (kabliranje, kopanje rovova, dozvole), povećanje pouzdanosti na terenu (nema komponenti koje mogu da se pokvare na terenu), i naknadno smanjenje troškova održavanja i veka trajanja.